Groep 1

Welkom op de website van groep 1

                                                    spelende-kinderen-in-een-rij2.jpg

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op onze site. In groep 1 hebben we het erg fijn met elkaar. We spelen en werken over verschillende thema's. Ook spelen we lekker buiten of gymmen we in het speellokaal. We doen allerlei activiteiten in de grote kring of in kleine groepjes. We leren liedjes, luisteren naar verhalen en maken muziek. Ook leren we hoe we het gezellig met elkaar hebben. Hiervoor gebruiken we onder andere de methode 'Kanjertraining'. We vinden het erg leuk om de avonturen van Max te volgen in het bijbehorende boek "Max en het dorpje".   

kanjertraining3.png

De leerkrachten van dit schooljaar voor groep 1 zijn juf Karin en juf Rianne.

Juf Karin heeft op maandag en dinsdag groep 1. Juf Rianne heeft op woensdag en donderdag groep 1. Op vrijdag zijn de kinderen van groep 1 vrij.

Via de communicatieapp Parro houden wij u op de hoogte van alles wat binnen de groep gebeurd. Heeft u nog geen toegang tot deze communicatieapp ? De groepsleerkracht van uw kind kunt u daarmee helpen.


DIRECT
CONTACT

Wilt u meer weten over onze school en haar mogelijkheden? Neem dan contact met ons op:

CBS De Hoeksteen
T: 0187-631485
E: info@hoeksteen-ooltgensplaat.nl

COMMUNICATIE VIA PARRO

Mededelingen en foto’s delen we met de app Parro. Geen toegang tot deze app? Vraag er naar bij de leerkracht van uw kind.