Meester Knoester gaat met pensioen!

  • 09-09-20

 

In goed overleg met het bestuur, heeft onze directeur, meester Knoester, besloten D.V. 1 november a.s. met vervroegd pensioen te gaan. Het is een ingrijpende mededeling, omdat meester Knoester ruim
25 jaar als directeur aan onze school verbonden is. 
Hij heeft aangegeven dat hij zich altijd met veel plezier en energie heeft ingezet voor onze christelijke school.
Wij zijn hem heel erkentelijk voor zijn inzet gedurende deze tijd. Het zal niet alleen een grote verandering zijn voor hem en zijn gezin, maar ook voor ons als school. Wij zullen u nader berichten over de wijze waarop wij dit moment van afscheid zullen vieren.
 
Er zijn de afgelopen periode diverse gesprekken gevoerd tussen de directie en het bestuur over een directeurswissel. Onze huidige adjunct-directeur, meester Jan Willem van de Werken, ambieert niet de functie van directeur van een éénpitter-school. In de komende periode zal daarom een personeelsadvertentie verschijnen in diverse dagbladen.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur CBS De Hoeksteen

In goed overleg met het bestuur, heeft onze directeur, meester Knoester, besloten D.V. 1 november a.s. met vervroegd pensioen te gaan.

Het is een ingrijpende mededeling, omdat meester Knoester ruim25 jaar als directeur aan onze school verbonden is. Hij heeft aangegeven dat hij zich altijd met veel plezier en energie heeft ingezet voor onze christelijke school.


Wij zijn hem heel erkentelijk voor zijn inzet gedurende deze tijd. Het zal niet alleen een grote verandering zijn voor hem en zijn gezin, maar ook voor ons als school.

Wij zullen u nader berichten over de wijze waarop wij dit moment van afscheid zullen vieren. 

Er zijn de afgelopen periode diverse gesprekken gevoerd tussen de directie en het bestuur over een directeurswissel. Onze huidige adjunct-directeur, meester Jan Willem van de Werken, ambieert niet de functie van directeur van een éénpitter-school.

In de komende periode zal daarom een personeelsadvertentie verschijnen in diverse dagbladen. 

 


Met vriendelijke groet
,

Bestuur CBS De Hoeksteen

 

nieuwedirecteurgevraagd.png


DIRECT
CONTACT

Wilt u meer weten over onze school en haar mogelijkheden? Neem dan contact met ons op:

CBS De Hoeksteen
T: 0187-631485
E: info@hoeksteen-ooltgensplaat.nl

COMMUNICATIE VIA PARRO

Mededelingen en foto’s delen we met de app Parro. Geen toegang? tot deze app? Vraag er naar bij de leerkracht van uw kind.

Bekijk hier ons fotoalbum >>