Maatschappelijk werk

 

Voorstellen.
Mijn naam is Tineke Knape en ik ben de nieuwe Schoolmaatschappelijk werker op de school van uw kind(eren).  Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen, een zoon en een dochter.  Ik werk inmiddels al  19 jaar met veel plezier als Maatschappelijk werker en Schoolmaatschappelijk werker. Zelf woon ik ook op dit prachtige eiland en mag er dan nu ook gaan werken. 
Samen met de school en u als ouders samenwerken, met als doel een fijn en veilig leer en leefklimaat voor ‘onze’ kinderen te creëren. Dat is mijn visie. 
De interne begeleider weet wanneer ik op uw school aanwezig ben. Maar u kunt mij ook mailen of bellen.
Kwadraad (school) maatschappelijk werk
Kwadraad speelt in op de uitdagingen die mensen tegenkomen in hun leven.
De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen bij het vinden van antwoorden op hun vragen.
We gaan uit van de mogelijkheden die je zelf hebt, met de mensen uit je omgeving die je daarbij kunnen ondersteunen. We hebben daarvoor een breed en veelzijdig dienstverleningsaanbod. We sluiten aan bij jouw leefwereld, uitgangspunt bij al ons werk is om mensen sterker te maken, zodat zij op eigen kracht de draad weer op kunnen pakken.
Heb je vragen over opvoeding of je gezin?
Opvoeden is niet altijd even makkelijk en alle ouders hebben wel eens vragen of problemen met betrekking tot het opgroeien van de kinderen.
Hoe ga je ermee om als er moeilijkheden in de thuissituatie of op school zijn? Wat als jouw kind een moeilijke gebeurtenis heeft meegemaakt of als er bijvoorbeeld sprake is van echtscheiding of overlijden? Wat als jouw kind snel angstig, boos of verdrietig is? 
Het schoolmaatschappelijk werk van Kwadraad biedt informatie, advies en begeleiding aan ouders en leerlingen, zodat je het antwoord krijgt op jouw vraag.
Vriendelijke groet,
Tineke Knape
06- 40 63 67 36
t.knape@kwadraad.nl

 

tinekeknapen1.png

Mijn naam is Tineke Knape en ik ben de nieuwe Schoolmaatschappelijk werker op de school van uw kind(eren). 

Ik ben getrouwd en ik heb twee kinderen, een zoon en een dochter. 

Ik werk inmiddels al  19 jaar met veel plezier als Maatschappelijk werker en Schoolmaatschappelijk werker. Zelf woon ik ook op dit prachtige eiland en mag er dan nu ook gaan werken. 

Samen met de school en u als ouders samenwerken, met als doel een fijn en veilig leer en leefklimaat voor ‘onze’ kinderen te creëren.Dat is mijn visie. De interne begeleider weet wanneer ik op uw school aanwezig ben. Maar u kunt mij ook mailen of bellen.


Kwadraad (school) maatschappelijk werk

Kwadraad speelt in op de uitdagingen die mensen tegenkomen in hun leven.De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen bij het vinden van antwoorden op hun vragen.We gaan uit van de mogelijkheden die je zelf hebt, met de mensen uit je omgeving die je daarbij kunnen ondersteunen. We hebben daarvoor een breed en veelzijdig dienstverleningsaanbod. We sluiten aan bij jouw leefwereld, uitgangspunt bij al ons werk is om mensen sterker te maken, zodat zij op eigen kracht de draad weer op kunnen pakken.


Heb je vragen over opvoeding of je gezin?

 
Opvoeden is niet altijd even makkelijk en alle ouders hebben wel eens vragen of problemen met betrekking tot het opgroeien van de kinderen.Hoe ga je ermee om als er moeilijkheden in de thuissituatie of op school zijn? Wat als jouw kind een moeilijke gebeurtenis heeft meegemaakt of als er bijvoorbeeld sprake is van echtscheiding of overlijden? Wat als jouw kind snel angstig, boos of verdrietig is? 


Het schoolmaatschappelijk werk van Kwadraad biedt informatie, advies en begeleiding aan ouders en leerlingen, zodat je het antwoord krijgt op jouw vraag.


Vriendelijke groet,

Tineke Knape

06- 40 63 67 36

t.knape@kwadraad.nl

 


DIRECT CONTACT

Wilt u meer weten over onze school en haar mogelijkheden? Neem dan contact met ons op:

CBS De Hoeksteen
Pieter Biggestraat 11
3257 AR Ooltgensplaat
T: 0187-631485
E: info@hoeksteen-ooltgensplaat.nl

COMMUNICATIE VIA PARRO

Mededelingen en foto’s delen we met de app Parro. Geen toegang tot deze app? Vraag er naar bij de leerkracht van uw kind.