Maatschappelijk werk

Mijn naam is Tineke Rozendaal en ik ben de Schoolmaatschappelijk Werker van basisschool De Hoeksteen.
Het Schoolmaatschappelijk Werk is er voor u en al uw vragen met betrekking tot het opgroeien van uw kind(eren). U kunt hierbij denken aan het gedrag van uw kind, moeilijkheden in de thuissituatie, als uw kind onzeker is, als er sprake is van echtscheiding of als u bepaalde twijfels of vragen heeft. Soms maakt u zich zorgen of heeft uw kind bijvoorbeeld een moeilijke gebeurtenis meegemaakt. Kortom, er kunnen aardig wat vragen en/of zorgen zijn. Aarzel dan niet om eens binnen te stappen, omdat het prettig of nuttig kan zijn om met iemand van gedachten te wisselen. Het Schoolmaatschappelijk Werk is er ook juist voor de kleine vragen!
 
Ik zal aanwezig zijn op Dinsdag 1 x in de maand  (zie poster) en ik ben telefonisch bereikbaar via het nummer van de school of: 0187-488070
 
U kunt ook altijd even overleggen met de leerkracht van uw kind of de intern begeleider als u twijfelt of het Schoolmaatschappelijk Werk iets voor u kan betekenen.
 
Kom gerust binnen lopen!


Tineke Rozendaal
Schoolmaatschappelijk Werk

tineke_rozendaal.jpg


DIRECT
CONTACT

Wilt u meer weten over onze school en haar mogelijkheden? Neem dan contact met ons op:

CBS De Hoeksteen
T: 0187-631485
E: info@hoeksteen-ooltgensplaat.nl

COMMUNICATIE VIA PARRO

Mededelingen en foto’s delen we met de app Parro. Geen toegang? tot deze app? Vraag er naar bij de leerkracht van uw kind.

Bekijk hier ons fotoalbum >>