Onderwijs en opvang

Logo Elorah.png Logo Hoeksteen.png

Samen stemmen Elorah (het christelijke label van Kibeo) en CBS De Hoeksteen onderwijs en opvang op elkaar af. Daarmee willen we samen een veilige plaats bieden aan kinderen om anderen te ontmoeten en zichzelf te ontwikkelen. In deze samenwerking sluiten Elorah en CBS De Hoeksteen qua identiteit nauw op elkaar aan, maar blijven twee verschillende organisaties. Inschrijving dient daarom afzonderlijk te gebeuren.

Peuters kunnen vanaf twee jaar terecht bij de peuterspeelzaal van Elorah. Daar worden peuters uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en kunnen ze veilig en beschermd spelen met leeftijdsgenoten. 

Wanneer kinderen vier jaar oud zijn kunnen ze naar CBS De Hoeksteen. Daar stemmen we vanuit de veilige omgeving het onderwijs zo goed mogelijk af op de ontwikkeling van het individuele kind. 

Voor schooltijd kunnen kinderen bij genoeg aanmeldingen gebruik maken van de voorschoolse opvang (VSO). Na schooltijd is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de buitenschoolse opvang (BSO), aangeboden door Elorah. 

Tussen de middag is er de mogelijkheid om de kinderen op school te laten eten bij de overblijf. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje Overblijf.

Meer informatie over Elorah Ooltgensplaat kunt u vinden op de eigen webpagina. hier kunt u onder andere het GGD-rapport inzien. Inschrijven kan via het digitale digitale inschrijfformulier.

Inschrijven voor CBS De Hoeksteen kan door middel van het onderstaande formulier.


Wees van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken op school, de kinderopvang of peuterspeelzaal.


DIRECT CONTACT

Wilt u meer weten over onze school en haar mogelijkheden? Neem dan contact met ons op:

CBS De Hoeksteen
Pieter Biggestraat 11
3257 AR Ooltgensplaat
T: 0187-631485
E: info@hoeksteen-ooltgensplaat.nl

COMMUNICATIE VIA PARRO

Mededelingen en foto’s delen we met de app Parro. Geen toegang tot deze app? Vraag er naar bij de leerkracht van uw kind.